Logen Merlin fixade jultallrik.

I nästan 70 år har logen Merlin firat sin speciella julloge ”Lillejul”. Det brukar vara glögg, sång, musik, Julotta av Albert Engström och naturligtvis julbord. Men i år 2020 blev det av kända skäl inget firande. Istället ordnade Fu. med Lv. Ulf Gustafsson i spetsen en subventionerad jultallrik från Bergslagskrogen. Det kom in 56 beställningar från bröder, respektive och änkor till avlidna bröder. Tallrikarna fick hämtas på ett Coronasäkert sätt i logelokalen och sedan avnjutas i hemmet. Jag kan intyga att maten som fanns på tallrikarna smakade väldigt bra och när man i hemmets lugna vrå kunde servera lämpliga drycker till den goda maten blev det väldigt bra.

Fu. och ämbetsmännen i logen Merlin ska ha en stor eloge för detta fina initiativ.

Text och foto: KEA

Kommentarer är avstängda.