Logemöte-2014-04-26

9 Logen Merlin, Karlskrona.

Druidstämma och Eu-möte med reception den 26 april.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvällen inleddes med en Druidstämma, där man bland annat tog upp logens 100 års jubileum som äger rum 2020. Därefter kunde ÄÄ Dennis Larsson hälsa 37 bröder välkomna till kvällens eubatmöte. Det var dags för de nya ämbetsmännen att genomföra sin första reception. Det var Johan Gallenmüller som blev invigd som ny broder i vår loge. En av faddrarna till den nye brodern, Claes Heimfors fick mottaga den nya faddermanualen, där det beskrivs vad en fadder bör tänka på. Representanter från SL Östanland delade ut veterantecken till bröderna Roland Lundström och Leif Malmén. Som ideellt inslag hade dagens recipiend önskat ”Men bara om min älskade väntar” med Nationalteatern.

I efterlogen avnjöts en tvårätters måltid med danskt smörrebröd och torsk piccata. TjOÄ Michael Lundström höll tal till fosterlandet. ÄÄ Dennis Larsson talade till den nye brodern och han svarade med att tacka för att han blivit upptagen i vår loge. Veterantecken mottagarna tackade också för sin utmärkelse. Därefter fortsatte samvaro en bra bit in på vårkvällen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text: KEA  Foto: Carl Snaar

Kommentarer är avstängda.