Logemöte-2016-05-28

9 Logen Merlin, Karlskrona.
Logemöte med damer den 28 maj.

För fjärde året i rad avslutade logen Merlin sin vårtermin med att anordna ett logemöte med damer. Enligt den speciella ritual som används, inleddes mötet med att M Johan Snaar ledsagade de 21 damerna och de 33 bröderna in i Lunden. ÄÄ Dennis Larsson hälsade alla hjärtligt välkomna och vände sig speciellt till gästerna från logerna Stonhenge och Stella Polaris. De ärenden som fanns på dagordningen klarades av på ett snabbt och smidigt sätt. Org. Ulf Ottosson lät oss lyssna till härlig musik bland annat en ”förgyllning” av Tomas Ledin-låten ”Genom ett regnigt Europa”. Till tonerna av Peterson-Bergers ”Intåg i sommarhagen” förde så M Johan Snaar gästerna ut ur Lunden.
I efterlogen stod det traditionella sillbordet framdukat och med snapsvisornas hjälp blev stämningen med en gång hög. Br. Roland Hansson berättade lite om Frimurarhusets historia som bland annat ägts av släkten Puke. KEA drog några smålandshistorier och naturligtvis en limerick av Hasse Alfredsson. Gästande broder Holger Schwerin från Stella Polaris höll ett humoristiskt tack för maten. Gästande broder Holger Schwerin från Stella Polaris tackade för maten på sitt speciella humoristiska sätt. När taffeln brutits fortsatte den trevliga samvaron vid kaffeborden långt fram på kvällen.

KEA

20160528_194202-1

20160528_194500-1

Kommentarer är avstängda.