D, EuGG *

Kallelse

Bröder i logen Merlin

Våren har gjort ”halvhalt” som ryttare brukar säga, det har blivit kallt igen. Passa på att värma upp kroppen och själen på vårt nästa möte som är Eu- reception samt veteranteckenutdelning. Det bliringen Druidstämma vilket gör att tiderna blir lite annorlunda.

Först lite gratulationer och övrig information: Vi bröder gratulerar Mattias Svensson till kapitelgraden, vilken han erhöll den 18/3 i Kiruna, samt gratulerar vi bröderna Ulf Ottosson och Roger Sternestedt till ringgraden, vilken de erhöll vid SL mötet den 8/4 hos logen Merlin i Karlskrona. Stort grattis från oss övriga bröder. På förekommen anledning meddelas härmed att det är inte aktuellt för logen Merlin att byta lokal. Logen har kontrakt med Frimurarna vilket sträcker sig till den 31/12 2018.

Väl mött vid vårt nästa möte. OBS! mötestiderna.

Nästa möte: Lördagen den 29 april

Ämbetsmän och Handbarder samlas kl. 1600

Eu-reception m. teckenutdelning kl. 1730

Klädsel: Högtidsdräkt

Meny: Mangofylld kycklingfilé

Klyftpotatis, varm yoghurtsås

Glass m färsk frukt Pris: 210 kr

Anmälan: Lv Ulf Gustafsson

Tel 0703-482 447 Senast 26 april

lv@merlin.nu

lv@merlin.druidorden.com

Hjärtligt välkomna

Dennis Larsson

ÄÄ

Kommentarer är avstängda.