Logemöte 2019-09-28

9 Logen Merlin, Karlskrona

Druidgradgivning, Eu-möte.

Trots att det var ett vackert septemberväder ute kunde Tf. ÄÄ Dennis Larsson hälsa 28 bröder välkomna till kvällens Druidgradgivning. Under mycket högtidliga former blev bröderna
Johan Gallenmüller och Killian Melin upphöjda till Druider. Br. Organist Ulf Ottosson gav receptionen en ytterligare fin inramning med mycket fin musik.

Efter en kort paus var så dags för ÄÄ Dennis Larsson att öppna Eu-mötet. Till detta hade 34 bröder infunnit sig. Under detta möte gicks den ordinarie dagordningen igenom och vi fick höra flera hälsningar från frånvarande bröder. Det hade inkommit ett tackbrev från Ordensledningen, där man tackade för ett mycket väl organiserat IGLD/SGLD-möte den 7-8/9.

I efterlogen blev vi serverade en utsökt tvårätters middag. ÄÄ Dennis Larsson talade till recipienderna. Han berörde bland annat druidernas uppgifter hos kelterna och att de nyblivna druiderna kan väljas till alla uppdrag i logen. För de nya druiderna talade br.Killian Melin och han tackade för att de hade blivit upphöjda till druider.

Efter att taffeln var bruten fortsatte samvaron vid kaffeborden.

De nya druiderna fr.v. Johan Gallenmüller och Killian Melin. Stående Tf ÄÄ Dennis Larsson.

Text: KEA. Foto: Morgan Svensson

Kommentarer är avstängda.