Logemöte 2019-11-30

Logen Merlin, Karlskrona.

Druidstämma och Eubatmöte med reception och teckenutdelning den 30 november.

Kvällen inleddes med en förenklad druidstämma. Därefter kunde ÄÄ Anders Welltén hälsa 40 bröder välkomna till kvällens eubatmöte med reception och teckenutdelning. Efter logeöppning vidtog reception där Rickard Hillborg under en mycket högtidlig ceremoni blev upptagna som ny broder i logen Merlin. Som vanligt såg Org. Ulf Ottosson till att receptionen inramades med vacker och njutbar musik.
Därefter var det dags för tre representanter från SL Östanland att träda in i Lunden. De hade kommit för att dela ut logens stjärntecken för till Br. Anders Welltén. Han fick mottaga denna utmärkelse vid en mycket fin ceremoni.
I efterlogen hade Fu med logevärd Ulf Gustavsson i spetsen ordnat med en mycket god tvårättersmeny. ÄÄ talade till kvällens recipiend och den nye brodern höll ett fint svarstal. Br. Michael Lundström talade till stjärntecken mottagaren och br. Anders tackade för den fina utmärkelsen i sitt tacktal. Efter att taffeln brutits fortsatte samvaron vid kaffeborden.

Nye brodern Richard Hillborg och ÄÄ Anders Welltén.

Stående: SSkm Håkan Jonasson, SSkr Mikael WirbrandSittande: Teckenmottagaren Anders Welltén. SÄÄ Peter Sunnanek.

Text: KEA Foto: Morgan Svensson

Kommentarer är avstängda.